PUMA lanceert het PUMA Attack Pack

Ajax uitshirt 2015/16

PUMA

PUMA zoekt de aanval en wel met het nieuwe PUMA Attack Pack. Deze nieuwe collectie van het Duitse sportmerk heeft een volledig nieuwe kleurencombinatie dat geïnspireerd is door het leger en hun tactische aanval strategieën. Daarmee is dit Pack dan ook ontworpen voor de aanvallend ingestelde spelers die creatief en dodelijk zijn in het veld. Eén ding is hetzelfde gebleven ten opzichten van de voorgaande PUMA collecties en dat zijn de modellen.

PUMA attack pack

PUMA Attack Pack

De PUMA ONE en de PUMA Future zijn de modellen die deel uit maken van het Attack Pack. Beide schoenen hebben een geheel vernieuwende wit-army green-camo kleurencombinatie gekregen. De schoenen zelf zijn vooral wit met army green en op de zool is er gekozen voor een leger camouflage. Het mag dus duidelijk zijn waarom dit het “Attack Pack” heet!

reus-puma-attack

Exclusief

Dit weekend zullen de schoenen voor het eerst te zien zijn op de velden. De modellen uit het Attack Pack zullen gedragen worden door de ambassadeurs van Puma. Dit betekent dat onder andere Suarez, Griezmann, Agüero, Reus, Lukaku en natuurlijk Mario Balotelli de nieuwste PUMA kicksen zullen dragen. Daarna zullen de nieuwste PUMA ONE en PUMA Future ook voor ons te koop zijn.

aguero-puma-attack

Voetbalshop

Ben jij die aanvallend ingestelde speler die dodelijk voor de goal is? Dan moet jij natuurlijk spelen op kicksen uit dit Attack Pack. Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft het nieuwste PUMA pack als één van de eerste in Nederland in haar assortiment. Klik hier en zorg ervoor dat jij als één van de eerste op schoenen uit het PUMA Attack Pack loopt!

PUMA Stun Pack

Eerder lanceerde PUMA nog het PUMA Stun Pack. Deze winterse collectie bestond uit voetbalschoenen met ijskoude kleuren. Klik hier en ontdek het PUMA Stun Pack.


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,