PUMA lanceert het PUMA Stun Pack

FC Barcelona

PUMA

PUMA heeft de smaak nu echt te pakken, want na het heerlijke Uprising Pack van afgelopen zomer, lanceerde het Duitse sportmerk afgelopen week het winterse PUMA Stun Pack. Stun betekent verdoven en daarmee doelt het sportmerk op het feit dat jij met deze schoenen je tegenstander verdooft en als een pion voorbij speelt. Daarnaast is het een verfrissende collectie met misschien nog wel vettere kleurencombinaties dan de kicksen uit het Uprising Pack. Wederom dus weer een gruwelijke collectie van PUMA!

Puma stunpack Future One

PUMA Stun Pack

De koudere maanden staan natuurlijk voor de deur en daar heeft PUMA met het PUMA Stun Pack perfect op in gespeeld. De kleuren van de schoenen zijn voornamelijk donkerblauw en zilver en dat zijn natuurlijk wel winterse kleuren. Het is dus een Pack met opvallend nieuwe kleuren, maar ook de schoenen zijn uiteraard weer voorzien van de nieuwste technologieën en daarmee heeft PUMA een ijzersterk Pack gelanceerd voor de winter die in aantocht.

Nederlands elftal

No Products Found

PUMA FUTURE Stun Pack

De PUMA FUTURE heeft een zilveren bovenkant met donkerblauwe details. Een perfecte kleurencombinatie als je het ons vraagt. Uiteraard is ook deze FUTURE weer voorzien van de NETFIT technologie welke zorgt voor de perfecte pasvorm. De evoKnit sok, die ervoor zorgt dat de schoen als een pantoffel om je voet zit heeft dezelfde donkerblauwe kleur gekregen als de details op de schoen. Een gruwelijke schoen, waar onder andere Antoine Griezmann, Marco Reus en Luis Suarez de komende tijd op gaan spelen.

puma-stun-future-pack

PUMA ONE Stun Pack

De PUMA ONE Stun Pack is ene iets minder opvallende verschijning dan de PUMA FUTURE schoen. Deze donkerblauwe schoen met paarse tinten heeft net als de FUTURE de evoKNIT sok. De nieuwste technologie van de ONE zorgt ervoor dat hij volledig aansluit op je voet, waardoor jij het perfecte balgevoel hebt. Spelers als Lukaku en Aguëro hebben dit al ervaren en zullen ook aankomende wedstrijden te zien zijn op de nieuwste PUMA ONE schoenen.

puma-stun-pack -future-one

Voetbalshop

Het nieuwste PUMA Stun Pack is uiteraard verkrijgbaar bij de online voetbalspeciaalzaak van Nederland: Voetbalshop. Klik hier en ontdek het complete PUMA Stun Pack!

Winter

De winter komt er natuurlijk aan en dus wordt het weer kouder op het veld. Speciaal voor de wintermaanden zochten wij de 5 musthave items bij elkaar, zodat jij straks niet kou staat te kleumen op het veld. Klik hier en check of jij al goed bent voorbereid!

 


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,