PUMA lanceert het PUMA Power Up pack

PUMA

PUMA laat direct van zich horen in het nieuwe jaar. Het Duitse sportmerk doet dat met de lancering van het verfrissende PUMA Power Up pack. Een pack dat bestaat uit twee modellen en dat zijn uiteraard de welbekende FUTURE en ONE modellen van PUMA. Het is een opvallend pack, want waar de meeste merken kiezen voor donkere kleuren in deze maanden, daar heeft PUMA gekozen voor frisse en opvallende kleuren!

PUMA Power Up

Zoals gezegd bestaat het PUMA Power Up pack uit de FUTURE en de ONE. Beide modellen hebben hun eigen fans, waardoor onder andere Griezmann, Lukaku, Aguero, David Silva en Suarez te zien zullen zijn op deze nieuwste kicksen.

PUMA-PowerUp
FC Barcelona


No Products Found

PUMA Power Up Future 19

De schoen die wordt gedragen door Griezmann, Lukaku en Suarez is vernieuwd ten opzcihten van zijn voorgangers. De constructie van het Netfit systeem is bijvoorbeeld volledig aangepast. Waar deze voorheen nog onder de upper doorliep is deze bij de Future 19 aan de upper verbonden. Hierdoor kan jij zelf de schoen veteren, zoals jij dat zelf wilt en daardoor is de schoen perfect voor elke voet.

PUMA-PowerUp-Future

PUMA Power Up ONE 19

Onder andere Aguero, David Silva en Cesc Fabregas zullen te zien zijn op de ONE 19. Ook deze schoen heeft een aantal upgrades gekregen. De grootste upgrade zijn de kleuren. De schoen heeft daardoor een blauwe voorkant en een zwarte achterkant met rode accenten. Daarnaast is ook het patroon op schoen veranderd. Waar de eerdere ONE schoenen een stippen motief hadden, daar zijn de bij de ONE 19 vervangen door strepen. Deze strepen zijn bewust gekozen, want dankzij de strepen heb je een betere balcontrole.

PUMA-PowerUp-ONE-19

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd alle nieuwste collecties voetbalschoenen en wedstrijd-trainings kleding als eerste in haar assortiment. Dat geldt ook voor het PUMA Power Up pack. Klik hier en ontdek de complete collectie.

Stikken

Wist jij dat het stikken van je voetbalschoenen zorgt voor een langere levensduur van je kicksen? Schoenmakerij Wisse Bijman is als één van de weinige in Nederland gespecialiseerd in het stikken van voetbalschoenen. Klik hier en ontdek de voordelen van het stikken!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged