Rapid Wien speler hoopt op Tinder date tijdens Europa League wedstrijd

FC Barcelona

Rapid Wien

Rapid Wien speelt donderdag voor de return in de Europa League in en tegen Inter Milan. Een belangrijke wedstrijd voor de Oostenrijkse club, die een 1-0 achterstand goed moeten maken. Je zou dus denken dat de spelers volledig gefocust zijn op de wedstrijd, zodat zij de volgende ronde van het toernooi weten te halen. Toch lijkt niet elke speler van Rapid Wien alleen maar gefocust te zijn op return tegen Inter.

Philipp-Schobesberger
Nederlands elftal

Tinder

Rapid Wien aanvaller Philipp Schobesberger vind het tripje naar Milaan namelijk ook geschikt om zijn “model” te vinden. De Oostenrijker paste namelijk zijn Tinder profiel aan met de volgende boodschap: “Looking for my model. Just here for 2 nights so better be quick.” Een duidelijke boodschap dus, van de speler die voorafgaand aan de wedstrijd opzoek is naar wat ontspanning. Geniaal, of juist wanhopig? Oordeel zelf!

rapid-wien-tinder

Sadio Mané

Een speler die wel enkel en alleen met voetbal bezig is, is Liverpool-aanvaller Sadio Mané. De Senegalese aanvaller is van jongs af aan al bezig om profvoetballer te worden. Wij hadden de eer om de Liverpool speler te interviewen. Klik hier en lees het prachtige en openhartige interview met Sadio Mané.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,