Karim Benzema lanceert een Real Madrid Icon Jersey shirt

Real Madrid Icon Jersey

Voetbalmerken zijn vandaag de dag steeds meer bezig om voetbal & lifestyle ter één te laten worden. Dat is natuurlijk een goede zaak volgens de voetballiefhebbers, want wij willen allemaal ons voetbalshirt ook buiten het veld dragen zonder daarbij raar te worden gekeken. Gelukkig is dat anno 2018 geen enkel probleem meer en is het nieuwe pareltje de Real Madrid Icon Jersey van Adidas weer een prachtig voorbeeld van een shirt die wij zo naar werk aan zouden trekken!

6-benzema-icons-jersey-real-madrid

De Real Madrid Icon Jersey is ontworpen voor zowel op het veld, als buiten de lijnen. Het is in ieder geval gelanceerd voor de liefhebbers die optimaal willen presteren. Of dit nou in een wedstrijd is of tijdens een vergadering is aan jou. En dat maakt het shirt natuurlijk alleen nog maar vetter! Het herkenbare witte shirt kent een blauw blok en de kleine details als de retro kraag en mouwen maken het shirt complete. Pure Klasse!

5-benzema-icon-jersey-real-madrid

Dit is dus wederom een gruwelijk Replica shirts en natuurlijk hopen wij nu dat het Duitse sportmerk het niet alleen bij de Icon Jersey van Real Madrid houdt. Want elke voetballiefhebber wilt toch een gruwelijk retro voetbalshirt, waarmee hij zelfs op kantoor of school de blits weet te maken!

Webshop Shop The Look 

Check de nieuwste collecties van merken als BALR., The North Face en nog veel meer in onze Webshop Shop The Look! Klik hier op de link, of op de afbeeldingen hieronder voor meer!

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,