Real Madrid heeft de oplossing voor supporters met hoge nood

Real Madrid

Real Madrid heeft al even aangekondigd dat het Santiago Bernabéu stadion wordt gerenoveerd. Het stadion krijgt een volledige facelift. Maar toch is de club nu ook al begonnen met de verbouwing. Het zijn kleine verbouwingen die ervoor moeten zorgen dat de supporters niks missen. En voor het grootste probleem onder de supporters, het tijdens de wedstrijd moeten toiletteren, heeft de Spaanse grootmacht nu ook wat verzonnen!

Urinoir’s

Het is natuurlijk de nachtmerrie van elke supporter in het stadion. Een doelpunt missen, omdat je een bezoekje moest brengen aan het toilet. Bij Real Madrid is dat dus binnenkort verleden tijd, want de Spaanse topclub heeft besloten om tv-schermen in de urinoirs te plaatsen. Op die manier mist ook de toiletterende supporter dus niks van de wedstrijd!

real madrid toilet

FC Barcelona

No Products Found

Voetbaltrip

Real Madrid is één van de topclubs die bezig is met het verbouwen van het stadion. Je moet dus snel zijn met een voetbaltripje, want voor je het weet kan je het historische en ouderwetse stadion niet meer bezoeken. Klik hier voor de andere clubs die binnenkort een nieuw onderkomen krijgen.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,