Real Madrid dreigt toptransfer af te blazen om bizarre reden

Real Madrid

Het is inmiddels bekend dat Real Madrid aankomende zomer aardig huis wilt houden en daar horen natuurlijk grote transfers bij. Eén van spelers die mag vertrekken is naar verluidt Karim Benzema. De Fransman is niet geliefd bij de Koninklijke en daarom lijkt een transfer voor beide partijen het beste. Er zijn verschillende namen genoemd om hem op te volgen, maar volgens het altijd goed geïnformeerde Diario Madridista  kan er door de naam van Mauro Icardi in ieder geval een streep.

mauro-icardi-wanda-nara

Mauro Icardi

Real Madrid hanteert namelijk een zwarte lijst van spelersmakelaars waar niet mee samen wordt gewerkt. Onder andere de naam van Mino Raiola prijkt op de lijst, maar ook die van Wanda Nara. Wanda Nara is de ex-vrouw van Maxi Lopez en tegenwoordig de geliefde van Mauro Icardi. Behalve de geliefde is mevrouw Nara ook de belangenbehartiger van Icardi en dat kan nu dus voor problemen gaan zorgen. De enige reden dat Real Madrid aan een eventuele transfer wil denken, is wanneer er een derde partij wordt ingeschakeld om te onderhandelen. Nu zijn wij benieuwd wat voor Icardi belangrijker is: Zijn droomtransfer naar Madrid, of zijn vrouw. Wij hadden het in ieder geval wel geweten!

Webshop Shop The Look 

Check de nieuwste collecties van merken als BALR., The North Face en nog veel meer in onze Webshop Shop The Look! Klik hier op de link, of op de afbeeldingen hieronder voor meer!

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,