Het nieuwe uit-en thuis shirt van Real Madrid

Het nieuwe uit-en thuis shirt van Real Madrid

28 juni 2019 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Real Madrid

Real Madrid kijkt terug op een rampzalig seizoen. Er werd ondermaats gepresteerd en veel spelers waren ontevreden. Daar kwam nog bij dat een trainer werd ontslagen. De trainer die werd aangesteld, Zinedine Zidane, moet dus een nieuw Real Madrid opbouwen en daar zijn ze bij de Koninklijke volop mee bezig. Een niet al te moeilijke klus zou je denken, want iedereen wilt toch in het Real Madrid shirt spelen!? En al helemaal in het uit-en thuisshirt waar Real Madrid aankomend seizoen in gaat spelen!

Real Madrid thuisshirt

De Koninklijken gaan natuurlijk spelen in het maagdelijk wit gecombineerd met goud. Het Real Madrid thuisshirt is voorzien van mesh panelen op de schouders en rug en is uitgerust met de adizero techniek. Dit shirt is zoals we dat van Real Madrid gewend zijn, mooi dankzij eenvoud en klasse. Nu benieuwd welke nieuwe aanwinsten dit prachtige shirt om hun schouders mogen trekken aankomend seizoen! Klik hier voor meer informatie over het Real Madrid thuisshirt!

Real Madrid uitshirt

Het uitshirt van Real Madrid is voor ons misschien wel het mooiste exemplaar. Tijdens de uitwedstrijden van de Koninklijke wordt er gespeeld in dit donkerblauwe exemplaar met gouden details. Over het gehele shirt zijn er een soort lichte vegen te zien. Net als bij het thuisshirt van Real Madrid is dit exemplaar prachtig dankzij de eenvoud en de klasse die het uitstraalt. Kledingsponsor adidas heeft dan ook goede zaken gedaan met beide Real Madrid shirts! Klik hier voor meer informatie over het Real Madrid uitshirt!

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste shirts, clubkleding en voetbalschoenen in haar collectie. Klik hier en ontdek alle nieuwste voetbalshirts op Voetbalshop!

Delen: