Wat is de reden dat Ajax Amerika wilt veroveren?

Ajax

Ajax meldde een opvallende move.; De Amsterdammers openen een kantoor in hartje Manhatten. Vanuit het kantoor moet de rest van Amerika commercieel worden veroverd. Een prachtig idee, maar waarom is de keuze van de record kampioen van Nederland op Amerika gevallen en wat valt daar te halen voor Ajax? Wij zochten dan ook uit waarom Ajax Amerika wilt veroveren.

Ajax Amerika

„Om structureel te kunnen meedoen met de Europese (sub)top, moeten we voor nieuwe inkomstenbronnen zorgen. Daarvoor moeten we innovatief zijn en internationaal denken. Deze stap richting New York is daar een voorbeeld van”, zegt commercieel directeur Menno Geelen, die met Ajax inmiddels op bijna alle continenten voet aan de grond heeft gekregen.

Ajax Amerika Marketing-stunt

FC Barcelona

No Products Found

Opleidingsclub

De MLS groeit natuurlijk als kool op dit moment en wat er bij zo’n groei nodig is, zijn trainers die het voetbal kunnen overbrengen op de Amerikanen. Amerikanen willen het beste van het beste en dat is op opleidingsgebied natuurlijk Ajax. Daarom is het juist nu heel tactisch om de stap naar Amerika te zetten, om met de expertise en reputatie die Ajax heeft, het Amerikaanse “soccer” te ontwikkelen.

Ajax jeugdopleiding

De jeugdopleiding van Ajax is wereldberoemd. Maar hoe komt het dat Ajax al jaren de beste spelers weet te scouten en op te leiden? Dat komt door een bepaald systeem. Klik hier en lees alles over het systeem achter de Ajax jeugdopleiding.

Body en Fit

Ben jij ook opzoek naar speciale drankjes en de juiste supplementen voor een snel herstel tijdens de rust, of juist naar supplementen die zorgen voor de perfecte voorbereiding? Dan ben je bij Body & Fit aan het juiste adres. Klik hier en ontdek het grootste online aanbod qua supplementen van Nederland!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,