De beste manier om de veters van je voetbalschoenen te strikken

FC Barcelona

Veters van je voetbalschoenen

Elke voetballer heeft ermee te maken; de veters van zijn voetbalschoenen. Sommige kicksen, zoals de Copa Mundial hebben hele lange veters en andere modellen hebben juist weer korte of verborgen veters. Toch is het strikken van je veters essentieel voor je voetbalprestaties. Zit je schoen te los, dan heb je een stuk minder balgevoel en kan je minder hard sprinten en te strak is uiteraard ook niet goed. Wij hebben voor jou de perfecte manier om de veters van je voetbalschoenen te strikken.

Blaren

Een schoen moet strak zitten en volledig aansluiten op je voet. Dit zorgt niet alleen voor een beter balgevoel, maar voorkomt ook blaren. De manier van strikken heeft zelfs een naam en is komen overwaaien uit de atletiekwereld, waar een strak zittende schoen natuurlijk ook van belang is. De Runner’s loop, zoals de manier van veters strikken genoemd wordt is inmiddels overgenomen door menig profvoetballer.

Runner’s Loop

In onderstaand filmpje wordt uitgebreid uitgelegd hoe je de Runner’s Loop moet uitvoeren.


Nederlands elftal

No Products Found

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,