Voormalig Arsenal-talent krijgt rood door achternaam

Rood

Alleen in het amateurvoetbal gebeuren de gekste dingen. Niet alleen in Nederland, maar ook in Engeland. Daar kreeg een speler rood omdat de scheidsrechter zijn naam niet begreep.

Sanchez Watt

Sanchez Watt, oud-speler van Arsenal, kreeg geel tijdens de wedstrijd voor Hemel Hampstead Town FC ergens in de kelder van het Engelse voetbal. Toen de scheidsrechter om zijn naam vroeg, zei Watt keurig netjes: Watt. Maar omdat de scheids dacht dat hij ‘What?’ zei, dacht hij dat Watt het er niet mee eens was.

sanchez-watt-arsenal

Rood voor ‘commentaar op de leiding’
Dus vroeg de scheids nog 3 keer wat zijn naam was. Na 3 keer ‘Watt’ vond de scheids het genoeg geweest en trok hij de rode kaart. ‘Commentaar op de leiding’, zou het argument zijn. De aanvoerder van Hemel Hampstead moest de scheids even komen vertellen dat de naam van zijn ploeggenoot toch echt Watt is. Toen de verwarring uit de wereld was geholpen, trok de scheids wel netjes de rode kaart in.

Webshop Shop The Look 

Check de nieuwste collecties van merken als BALR., The North Face en nog veel meer in onze Webshop Shop The Look! Klik hier op de link, of op de afbeeldingen hieronder voor meer!

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,