Voetbalavonturier Sem de Wit maakt transfer naar het onlangs opgerichte Hartford Athletic

Voetbalavonturier Sem de Wit maakt transfer naar het onlangs opgerichte Hartford Athletic

11 januari 2019 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Sem de Wit

Sem de Wit kent een prachtige carrière met een mooie lijst aan clubs achter zijn naam. In Nederland speelde de Harderwijker voor onder andere Almere City, Fortuna Sittard, FC Dordrecht en ADO Den Haag. Na zijn periode in Nederland was De Wit toe aan een nieuwe uitdaging en koos ervoor om naar Amerika te gaan. Daar gaat de verdediger nu voor een hele speciale en opvallende club spelen.

sem-wit Hartford Athletic
Nederlands elftal


[wpb-product-slider product_type=”id” id=”8174,8113,8178,8135,8156,8129,7269,8119″]

Amerika

Sem de Wit ging de uitdaging aan en verhuisde naar Vancouver, waar hij voor de Vancouver Whitecaps ging spelen. Een grote club, waar onder andere ook Mauro Rosales en Pa-Modou Kah onder contract stonden. Hij maakte zijn debuut en speelde prachtige wedstrijden tegen Europese grootmachten. Uiteindelijk leverde hem dit een transfer op naar FC Cincinnati, een club die in 2018 pas werd opgericht en die in 2019 verzekerd is van MLS voetbal. Het werd een succesvolle overgang met een kampioenschap in de USL, de Keuken Kampioen Divisie van Amerika. Toch is voor De Wit weer tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en die is gevonden in de vorm van Hartford Athletic.

sem de wit fc cincinatti

Hartford Athletic

Hartford Athletic is een voetbalclub dat afkomstig is uit Hartford Connecticut. De club is in 2018 pas opgericht en zal in 2019 pas voor het eerst deelnemen aan de USL kampioenschappen. Het team dat zijn wedstrijden speelt in het nog af te bouwen Dillon Stadium, heeft in Jimmy Nielsen inmiddels een hoofdtrainer gevonden en nu is het zaak om een team samen te stellen. Sem de Wit wordt daar dus een belangrijke pion in en is gehaald om de verdediging van Hartford Athletic te gaan leiden. Daarmee weet De Wit weer een prachtig nieuw hofodstuk toe te voegen aan zijn voetbalavonturen en wij blijven hem uiteraard op de voet volgen!

sem-de-wit-hartford-athletic

Tatoeages

Eerder interviewde wij Sem de Wit al betreft zijn tatoeages. De verdediger heeft een aantal prachtige tatoeages op zijn lichaam en voor de rubriek: De tattoo’s van, wilden wij uiteraard de betekenis erachter weten. Klik hier en lees het prachtige verhaal achter de tatoeages van Sem de Wit.

Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”8193,8113,8101,8176,8109,8099,8156,8135,8103″]

– What Players Wear – 

Delen: