Zelf je scheenbeschermers ontwerpen: de custom scheenbeschermers van SHIN ART

FC Barcelona

SHIN ART

SHIN ART is hét voetbalmerk dat zich richt op het maken van gepersonaliseerde accessoires. Zo kun jij zelf je scheenbeschermers ontwerpen in de webshop, een handig meeneemtasje personaliseren waar je scheendekkers in passen en een custom toilettas maken met je eigen initialen.

toilettas-shin art

Profvoetballers

Het merk bestaat inmiddels al meer dan 5 jaar en heeft in die tijd ook veel scheenbeschermers mogen maken voor profvoetballers. Een aantal bekende namen daarvan zijn Jasper Cillessen, Marco van Ginkel, Adam Maher, Jorrit Hendrix, Zakaria Labyad. Zij spelen allemaal met een uniek ontwerp op hun beschermers en worden daarom tijdens hun wedstrijden niet alleen beschermd door het ijzersterke materiaal, maar ook door wat zij op hun dekkers zetten. Zo kiezen sommige spelers voor een quote, foto’s van dierbaren, een tijger en de vlag van hun land.

Scheenbeschermers ontwerpen

Alles is mogelijk en dat maakt het zo leuk. SHIN ART is een van de enige merken die het mogelijk maakt om in hun webshop helemaal zelf je scheenbeschermers te ontwerpen. Hun ontwerp tool, waarin je ook eenvoudig foto’s kunt uploaden, is erg makkelijk te gebruiken, waardoor je voor je het weet met een tof paar kunt voetballen. Mocht je het moeilijk vinden om zelf een ontwerp te maken, dan kun je SHIN ART ook altijd een berichtje sturen. Hun designers zorgen er dan voor dat je helemaal gratis een mooi ontwerp toegestuurd krijgt.

Kwaliteit

Het primaire doel van scheenbeschermers is natuurlijk het beschermen van je schenen tijdens de wedstrijd. De beschermers van SHIN ART zijn niet alleen super gaaf, maar ook nog eens ijzersterk. De normale scheendekkers van de bekende merken als Nike, Adidas en Puma worden doorgaans gemaakt van kunststof of plastic. De scheenbeschermers van SHIN ART worden gemaakt van onbreekbaar glasvezel, wat vele malen sterker is. Daarnaast wordt er ander schuim gebruikt aan de achterkant, wat zorgt voor een goede schok absorptie en ultiem comfort! Kortom, de custom scheenbeschermers van SHIN ART bieden de beste bescherming.

Creëer jouw eigen accessoires en scheenbeschermers

Weet jij al wat er op jouw scheenbeschermers moet komen te staan? Dan is het tijd om jouw eigen scheenbeschermers te ontwerpen. Vergeet uiteraard het handige tasje en je gepersonaliseerde toilettas niet! Klik hier en ga naar de website van SHIN ART en start je ontwerp snel!

Mannen handtas

De gepersonaliseerde handtassen en toilettassen zijn overigens een modetrend onder voetballers op dit moment. De grootste voetballers op de wereld lopen in hun vrije tijd met een handtas. Benieuwd naar deze modetrend? Klik dan hier en lees alles over deze nieuwste modetrend!

Webshop

Delen:
Tagged ,