De slimste en creatiefste acties van Neymar in één video

Neymar

Sommige houden van hem en de andere haten hem juist, maar één ding kan je niet ontkennen: Het voetballend vermogen van Neymar. Hij heeft een bepaalde gaven waardoor hij ruimtes ziet die andere niet zien en hij weet deze ruimtes ook nog eens te bespelen op een creatieve wijze. Iets wat het publiek natuurlijk graag ziet en er is nu een video waarbij al deze geniale acties achter elkaar worden geshowed.

10 Minuten

In onderstaande video kan je dus 10 minuten lang genieten van de geniale en creatieve acties van Neymar Jr. En omdat Neymar namens PSG in de Franse competitie speelt, heb je wellicht veel acties van de Braziliaan nog geen eens gezien. Dus, kijk en geniet!

FC Barcelona

No Products Found

Nike Mercurial GS360

In 2012 speelde Neymar Jr. namens Brazilië op de Olympische Spelen. Dit deed hij op speciale Nike Mercurial voetbalschoenen. Nike heeft nu de nieuwe Nike Mercurial GS360 schoen gelanceerd, die geïnspireerd is op de schoen van Neymar uit 2012. Klik hier en lees alles over de nieuwe en limited Nike Mercurial GS360.

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft net als alle andere collecties, ook deze weer als één van de eerste in Nederland in haar collectie. Klik hier en check deze pagina, zodat jij als eerste jouw favoriete model uit de Nike Always Forward collectie kan bestellen!

Nike Strike Snood

Naast de nieuwe collectie voetbalschoenen, heeft Nike ook een ander revolutionair voetbalproduct gelanceerd. Het gaat om de Nike Strike Snood. Dit is het voetbalproduct dat zowel je oren, neus, mond als nek warm houdt in de koude winter maanden. Klik hier en lees alles over de Nike Strike Snood!

 


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,