Nike lanceert een special edition Nike Tiempo

Ajax uitshirt 2015/16

Nike Tiempo

De Nike Tiempo is één va de klassieker van Nike. Het model gaat al jaren mee en is inmiddels het oudste model uit de collecties van het Amerikaanse sportmerk. Omdat het model bij heel veel voetballers geliefd is, blijft Nike nieuwe varianten van de Tiempo lanceren. Stuk voor stuk zijn dat heerlijke kicksen, maar nu vond Nike het tijd om de Nike Tiempo eens in het zonnetje te zetten, met een special edition. En eerlijk is eerlijk, het is Nike gelukt om een hele speciale Tiempo te lanceren, genaamd de Tiempo Legend VII.

nike-tiempo

Nike Tiempo Legend VII

Waar de doorsnee Nike Tiempo geen opvallend design heeft en vooral uitblinkt in de pasvorm, daar geldt dat voor deze variant anders. Naast dat de Nike Tiempo Legend VII dezelfde pasvorm en technologieën bevat als alle andere, heeft deze schoen ook nog eens een gruwelijk uiterlijk. De special edition is wit met zwart gekleurd en heeft gouden details. Met één woord: Prachtig!

nike-tiempo-special-edition

Details

Op de hak staat natuurlijk de naam van het model afgebeeld en dit is afgewerkt met gouden details. Daarnaast zijn de gouden details ook terug te vinden op de zool van de schoen, waar de noppen omringd worden door dezelfde gouden details. Daarmee heeft Nike een schoen weten te lanceren, die elke Tiempo liefhebber moet hebben.

nike-tiempo-special-hak
nike-tiempo-limited

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbal speciaalzaak van Nederland en heeft de nieuwste schoenen als eerste in haar collecties. Uiteraard geldt dat ook voor de nieuwe Nike Tiempo Legend VII. Klik hier en ontdek de Nike Tiempo VII bij Voetbalshop.

Nike Mercurial GS360

Eerder lanceerde Nike al een special edition Mercurial GS360. Dit model is de opvolger van de special edition uit 2012, waar Neymar opspeelde gedurende de Olympische Spelen. Klik hier en lees alles over de nieuwe Nike Mercurial GS360!

 


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,