Sturm Graz speler verschijnt in een opvallend pak op de laatste training

Voorronde Champions League

Bij Ajax gaat het sinds de start van de voorbereiding maar over één ding: Het behalen van de groepsfase van de Champions League. Om dit bewerk te stellige moet er in de 3de voorronde over twee wedstrijden worden afgerekend met het Oostenrijkse SK Sturm Graz. Bij Ajax lijkt de focus erop te zitten en de spelers beseffen dan ook allemaal dat het vanavond moet gebeuren. Daarentegen lijkt het bij de Oostenrijkers er wat relaxter er aan toe te gaan…

FC Barcelona

Sturm Graz

Uitgerekend op de laatste training voor de eerste ontmoeting tussen Sturm Graz en Ajax, verscheen Sturm Graz middenvelder Philipp Huspek in een roze konijnen pak. De gedachte erachter is niet bekend gemaakt. Maar het lijkt op een verloren weddenschap of het vrijgezellen feest van Huspek. Nu maar hopen dat ze ook met deze instelling vanavond beginnen aan de wedstrijd, zodat er hopelijk weer eens twee Nederlandse clubs in de groepsfase van de Champions League deel nemen.

Ajax Thuistenue

Ajax treedt vanavond in de eigen Johan Cruijff Arena natuurlijk aan in het nieuwe thuistenue. Het thuistenue werd onlangs door Adidas gelanceerd en heeft een paar vette details. Lees hier alles over het nieuwe Ajax thuistenue!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,