VIDEO || Musamaker compilatie van Tim Linthorst

Musamaker

Michael Musa is een video editor en werkt onder de naam Musamaker. Als voetballiefhebber houdt hij zich vooral bezig met het produceren van de “Best Of” video’s van Nederlandse (prof)voetballers. Football-Lifestyle werkt samen met Musamaker, zodat ook wij onze volgers kunnen laten genieten van de heerlijke compilaties en het is tijd voor een nieuwe! Namelijk een heerlijke compilatie van AFC verdediger en oud-prof Tim Linthorst.

Tim Linthorst

Voetballiefhebbers kennen Tim Linthorst uiteraard van zijn periode bij De Graafschap. De Apeldoorner maakte in de zomer van 2015 de overstap van Vitesse naar De Graaschap en op 11 augustus 2015 maakte hij dan ook zijn debuut voor de Doetinchemse club in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen.

tim-afc-linthorst
FC Barcelona

Na twee jaar verruilde Linthorst De Graafschap voor het Duitse Berliner AK 07, dat uitkomt in de Regionalliga Nordost. Een jaar later besloot de centrale verdediger terug te keren naar Nederland en koos hij voor AFC Amsterdam. Een goede keuze, want op dit moment staat hij met zijn ploeg bovenaan in de 2de divisie.

Linthorst is een centrale verdediger die verdedigend uiteraard sterk is, maar ook regelmatig zijn doelpuntje mee pikt. Op dit moment staat de teller op 3 doelpunten en één assist in de competitie en wist hij ook in de KNVB beker het net te vinden. Van die heerlijke goals maakte Musamaker een prachtige compilatie.

Musamaker

Op de pagina “Musamaker” op Football-Lifestyle ga je alle video’s vinden die door Musamaker gemaakt zijn. Klik hier en houd de pagina goed in de gaten.

Social Media

Volg Musamaker ook op Facebook en Instagram en ontdek alle video’s die hij tot nu toe gemaakt heeft.

Facebook: Klik hier voor de Facebook van Musamaker!

Instagram: Klik hier voor de Instagram van Musamaker!

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft een uitgebreid assortiment aan voetbalshirts en andere club kleding. Klik hier en ontdek de meest bijzondere voetbalshirts en trainingspakken bij Voetbalshop in haar collectie.  


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

 

Delen:
Tagged