De tip van Zlatan Ibrahimovic om onder een transfer uit te komen

Ajax uitshirt 2015/16

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic is natuurlijk een speler van wereldniveau, maar daarnaast weet hij ook altijd op te vallen door zijn geniale uitspraken. Werkelijk waar op alles heeft Zlatan en antwoord en voor elke situatie een oplossing. Ook toen de spits speler was van AC Milan en de Italiaanse topclub hem verkocht aan de Franse grootmacht PSG.

Transfer

In eerste instantie wilde Zlatan Ibrahimovic Milan niet verlaten, maar hij werd gedwongen. Zelfs toen de directeur, Adriano Galliani, hem verzekerde dat hij niet verkocht werd, moest hij alsnog verhuizen naar de Franse hoofdstad.

zlatan-ibrahimovic-parfum-a-z-sportswear

Tip

Om de transfer toch tegen te houden had Zlatan in eerste instantie een geniaal plan, wat bij elke club zou werken, echter niet bij PSG.

“Raiola zei: ‘Leonardo gaat je bellen.’ Leonardo? Wie is Leonardo? Toen realiseerde ik me dat hij sprak over Leonardo, sportief directeur van Paris Saint-Germain. Ik zei tegen Mino: ‘Ik ga hem niet opnemen. Galliani zei tegen me dat hij me niet ging verkopen.’ Toen zei Mino gewoon: ‘Dat weet ik, maar ze hebben je al verkocht.’”

“Toen ik die zomer met Mino om de tafel ging, zei ik dat we het Paris Saint-Germain moeilijk gingen maken. Ik wilde mijn ‘Milan-salaris’ behouden en wilde dat Paris Saint-Germain zoiets ging zeggen als: ‘Gast, je overdrijft, je vraagt teveel.’ Dat wilde ik gebruiken om er onderuit te komen. Dus ik zei tegen Mino dat hij alles moest eisen wat ik wilde.”

“Ik zei tegen Helena (vrouw, red.) dat ze dit nooit zouden accepteren. Het was onmogelijk. Na twintig minuten belde Mino alweer en zei: ‘Je hebt alles gekregen waar je om vroeg.’ Er was geen weg terug meer. Ik zei: ‘Oké, maak alles klaar.’ Ik ben een man van mijn woord. Als ik ga zeggen dat ik iets ga doen, doe ik het ook”, aldus Ibrahimovic.

Eisen

De tip van Zlatan is dus om onmogelijke eisen te stellen. Gaat de club er niet mee akkoord, dan blijf jij bij jouw cluppie, maar gaat je nieuwe club toch akkoord, dan heb je opeens een riant leven en alles wat je hartje begeert!

Uitspraken Zlatan

Zoals we eerder al vermelde is de Zweed gedurende zijn carrière verantwoordelijk voor geniale uitspraken. Wij verzamelde de 10 mooiste. Klik hier en lees de 10 mooiste uitspraken van Zlatan Ibrahimovic.


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged