Top 10 goals van Marciano Mengerink by Musamaker

Musamaker

Michael Musa is een video editor en werkt onder de naam Musamaker. Als voetballiefhebber houdt hij zich vooral bezig met het produceren van de “Best Of” video’s van Nederlandse (prof)voetballers. Football-Lifestyle werkt samen met Musamaker, zodat ook wij onze volgers kunnen laten genieten van de heerlijke compilaties en het is tijd voor een nieuwe! Namelijk de top 10 goals van Marciano Mengerink!

Marciano Mengerink

Marciano Mengerink is de spits van Katwijk, waar hij sinds het seizoen 2014/2015 speelt. Vorig seizoen werd de 28-jarige Zutphenaar nog speler van het jaar van de 2de divisie en ook dit seizoen is Mengerink weer op dreef. Reden genoeg voor Musamaker om de 10 mooiste goals van Marciano Mengerink eens op een rijtje te zetten. Kijk en geniet!


FC Barcelona

No Products Found

Musamaker

Op de pagina “Musamaker” op Football-Lifestyle ga je alle video’s vinden die door Musamaker gemaakt zijn. Klik hier en houd de pagina goed in de gaten.

Social Media

Volg Musamaker ook op Facebook en Instagram en ontdek alle video’s die hij tot nu toe gemaakt heeft.

Facebook: Klik hier voor de Facebook van Musamaker!

Instagram: Klik hier voor de Instagram van Musamaker!

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Body en Fit

Ben jij ook opzoek naar speciale drankjes en de juiste supplementen voor een snel herstel tijdens de rust, of juist naar supplementen die zorgen voor de perfecte voorbereiding? Dan ben je bij Body & Fit aan het juiste adres. Klik hier en ontdek het grootste online aanbod qua supplementen van Nederland!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,