De Top 5 beste voetbalschoenen ooit

FC Barcelona

Beste voetbalschoenen ooit

Wanneer het om schoenen gaat worden de meeste jongens er niet warm of koud van. Gaat het om voetbalschoenen dan is het een ander verhaal. Dan lijken wij mannen wel te veranderen in een vrouw die aan het shoppen is. Logisch ook, want immers moet je een paar voetbalschoenen een groot deel van het seizoen dragen en door de vele verschillende varianten is de keuze bepaald niet makkelijk. Bij sommige modellen was dat wel anders. Dan wist je in één oogopslag dat die paar kicksen het moesten gaan worden. Wij hebben de top 5 van de beste voetbalschoenen ooit.

1. Adidas Predator Mania

Toch wel de juweeltjes onder de voetbalschoenen: De Adidas Predator Mania. Wanneer je deze voetbalschoenen aan trok dan voelde je jezelf de Beckham van je team en eiste je elke vrije trap op. Goed nieuws voor de liefhebbers, Adidas heeft de schoen opnieuw in productie genomen!

adidas-predator-mania-2002

2. Nike Total 90 Air Zoom II

Dit was de eerste voetbalschoen waar de veters schoen op de schoen zaten. Revolutionerend was het in 2002. Het idee erachter was dat de wreef vrij kwam en je hierdoor gerichter kon schieten en het perfecte balgevoel kreeg. Al met al was het een hele vette schoen in veel verschillende kleuren en die liepen al pantoffels.

nike-air-total-zoom-ii

Nederlands elftal

No Products Found

3. Adidas Copa Mundial

Iedereen heeft wel eens een paar Adidas Copa Mundials gehad. De schoen die vandaag de dag vooraal routiniers wordt gedragen, werd in 1979 al geïntroduceerd. De klassieke voetbalschoen is tegenwoordig ook in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar de old skool editie; zwart met witte strepen, blijft onze favoriet!

adidas-copa-mundial

4. Nike Total 90 Air Zoom III

Inderdaad, de opvolger van de Nike Total 90 Air Zoom II uit 2002. Deze Nike schoen werd geïntroduceerd voor het EK van 2004 in Portugal. De schoen die aan de ene kant de veters heeft zitten en waar op de andere kant het getal 90 wordt afgebeeld, was razend populair.

nike-air-total-zoom-iii

5. Nike Vapor Mercurial R9

De allereerste Nike Vapor Mercurial waren meteen een succes. En je leetst het goed. Niet CR7 maar R9! Dat was natuurlijk dé Ronaldo van dat moment. Menig man denkt in ieder geval terug met warme gevoelens aan deze kicksen!

nike-vapor-r9

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar andere voetbalproducten die wij hebben getest, of trainingen en tips die je voetbalprestaties ten goede komen? Klik hier en vind een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Voetbalschoenen

Ben jij op zoek naar een nieuw paar voetbalschoenen? Dan ben je bij de online voetbalspeciaalzaak van Nederland uiteraard aan het juiste adres. Voetbalshop heeft namelijk alle nieuwste modellen van de grootste merken in haar collectie. Klik hier en ontdek het complete aandeel voetbalschoenen van Voetbalshop! 


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,