Dit waren dé trends in het laatste Ronaldo & Messi-loze El Clásico jaar

FC Barcelona

El Clásico

Ronaldo maakte afgelopen zomer de overstap naar Juventus en Messi brak afgelopen weekend zijn arm in de competitie wedstrijd tegen Sevilla. Hierdoor wordt er voor het eerst sinds 2007 een El Clásico gespeeld waarbij Ronaldo & Messi niet aan de aftrap verschijnen. Dat is 11 jaar geleden en om aan te tonen hoelang dat geleden is, zochten wij de trends bij één uit het jaar 2007. Wij zijn benieuwd aan hoeveel trends jij hebt mee gedaan.

Trends

1. Hyves

In 2007 zaten we allemaal massaal op Hyves. We stuurden krabbels en pimpten onze profielen volledig naar eigen smaak. Iedereen had wel een Hyves account.

hyves 2007

2. MSN

Naast Hyves, spraken we elkaar vooral via MSN. Had jij ook je favoriete voetbalclub in je MSN naam afgebeeld? Wij in ieder geval wel!

msn 2007

Nederlands elftal

3. Limewire

Hoe downloadde jij je muziek in 2007? Wij deden dat via Limewire net als de rest van Nederland ongeveer. Het enige nadeel aan Limewire was de kans op virussen die je had bij het downloaden van jouw favoriete muziek!

limewire 2007

4. Jumpen

Misschien de trend uit 2007 is wel het Jumpen. Jumpstyle werd razend populair door onder andere de muziek van Jeckyll & Hyde en iedereen stond dan ook op school of in de kroeg op dezelfde manier te springen.

5. Mobiele telefoons

Hoewel in 2007 de eerste Iphone werd gelanceerd, had iedereen nog de old skool mobiele telefoons met toetsenborden. Internetten lukte nog niet op deze telefoons en we hadden hem dan voornamelijk om te smsen en spelletjes te spelen!

mobiele telefoons 2007

Lijstjes

Niuewsgierig naar nog meer lijstjes? In onze top lijstjes categorie vind je de top-5 lijstjes van alles wat met voetbal te maken heeft! Klik hier en ontdek al onze top lijstjes!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen: