Het truckje van Jordan Pickford om een strafschop te stoppen

FC Barcelona

Jordan Pickford

Jordan Pickford is sinds afgelopen WK de onbetwiste nummer één op de goal bij Engeland. De doelman van Everton is pas 24-jaar en wordt in Engeland dan ook gezien als één van de dragende krachten van het toekomstige Engelse team. En deze verwachtingen maakt Pickford vanaf het WK waar, want de doelman blinkt uit in zijn voetbalvermogen en katachtige reddingen en daarnaast staat hij bekend als een penalty killer. En voor het stoppen van een strafschop heeft Jordan Pickford een truckje.

Bidon

Elke keeper neemt een bidon en een handdoek mee, welke hij de goal legt gedurende de wedstrijd. Dit zette Pickford aan het denken, omdat zo’n bidon niet alleen handig is als je dorst hebt, maar je kan er ook het één en ander op kwijt. En dus schrijft Pickford voor elke wedstrijd de favoriete hoek bij een strafschop van zijn tegenstanders op de bidon. Zo heeft hij altijd een spiek briefje bij de hand en op deze manier wist hij alleen dit seizoen al 3 strafschoppen te stoppen.

jordan-pickford-truck

Nederlands elftal

No Products Found

Vaseline

Een andere keeperstruck is het smeren van vaseline op de paal. Vooral bij nat weer zijn er veel keepers die deze truck uitvoeren, maar waarom? Klik hier en kom erachter waarom je als keeper vaseline op de paal zou moeten smeren.

Nike Mercurial Touch Elite

Nike lanceerde dit jaar de revolutionaire keepershandschoen. De Nike Mercurial Touch Elite is de handschoen van de toekomst en is voorzien van de nieuwste technologieën. Klik hier en lees alles over deze revolutionaire keepershandschoen.

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged