Geniale manier voor het uitspelen van de competities

FC Barcelona

Coronavirus

Het coronavirus zorgt er niet alleen voor dat de meeste mensen thuis zitten van werk en school. Ook de complete sportwereld staat stil en dus ook de voetbalwereld. Dit betekent dat we voorlopig even moeten wachten voordat er veder gespeeld gaat worden voor de kampioenschappen en de bekers. En dan is het uiteraard nog de vraag hoe de competities worden afgemaakt. Wij schreven eerder al over een aantal mogelijke scenario’s, maar hebben nu toch wel een hele geniale variant bedacht. Eén die ervoor zorgt dat het uitspelen van de competities spannend en onvoorspelbaar maakt!

Uitspelen van de competities

Uiteraard is deze manier voor het uitspelen van de competities geen serieuze optie. Toch weten wij zeker dat elke voetballiefhebber hier wel van kan genieten en het is dan ook heel makkelijk om dit thuis na te bootsen. Het idee is namelijk dat alle resterende wedstrijden worden gespeeld op FIFA. Wanneer je op FIFA gen team kiest, dan worden beide teams door de computer/Playstation/Xbox bestuurd en dan is het net een echte wedstrijd waar je naar kijkt.

Spannend en onvoorspelbaar

Wie dit weleens eerder uit verveling heeft gedaan, die weet dat er grote verassingen plaats vinden. En dat maakt het dus spannend en onvoorspelbaar. En uiteindelijk wil elke voetballer toch een spannende en onvoorspelbare wedstrijd zien, zodat je de dag erna een onderwerp van gesprek hebt. Daarnaast krijg je wellicht verassende kampioenen en dit maakt het volgende Champions League seizoen weer leuk. Een win-win situatie dus. Maar uiteraard hopen we toch dat de clubs snel zelf kunnen bepalen wie er met de prijzen vandoor gaan.

Fit tijdens de coronacrisis

Laten we hopen dat deze coronacrisis weer snel voorbij is, zodat we zelf weer de wei in mogen. Om ervoor te zorgen dat je zo fit mogelijk weer begint aan de restant van het seizoen, hebben wij een altijd methodes op een rij gezet om fit te blijven. Wees slim en gebruik dit in je voordeel!

Klik hier voor de verschillende manieren om fit te blijven tijdens deze coronacrisis.

Nederlands elftal


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,