Op deze manier wordt de Premier League uitgespeeld

Op deze manier wordt de Premier League uitgespeeld

31 maart 2020 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Premier League

Eigenlijk is het allang bekend wie er kampioen van de Premier League zou worden. Liverpool stond een straatlengte voor op de achtervolgers, maar toch was het nog niet definitief. Daarnaast is de Engelse voetbalbond bang dat sommige clubs het niet gaan redden, zonder de begrote TV gelden. Daarom is er nu een plan in de maak om de Premier League uit te spelen.

WK stijl

De Engelse voetbalbond is bezig met een plan om de Premier League in een WK stijl uit te spelen. Dat wil zeggen dat  de laatste 92 wedstrijden worden afgewerkt doordeweeks en achter elkaar. En dit betekent dus dat we in mei en juni bijna elke dag kunnen kijken naar Premier League voetbal! De clubs verblijven allemaal geïsoleerd in Londen en zo lijkt het dus op een programma van een eindtoernooi. Helaas zullen deze wedstrijden alleen zonder publiek gespeeld worden.

TV Gelden

De Engelse voetbalbond is er bij gebaat dat de Premier League wordt uitgespeeld, voor de tv gelden. De Engelse voetbalcompetitie wordt over de hele wereld uitgezonden en dus zijn de tv gelden enorm. Wanneer de wat kleinere clubs deze bedragen niet ontvangen, dan zullen deze clubs in de problemen komen. Wanneer de competitie wordt uitgespeeld, komen de clubs niet in gevaar en worden de prijzen eerlijk verdeeld.

Fit

Omdat de Premier League dus naar alle waarschijnlijkheid wordt uitgespeeld, moeten de spelers wel fit blijven. Maar hoe blijven de spelers thuis fit? Wij hebben alle mogelijkheden onder elkaar gezet hoe je in deze periode toch fit kunt blijven.

Klik hier voor de manieren om fit te blijven tijdens de coronacrisis.

Delen: