Under Armour lanceert een special Memphis Depay voetbalschoen

FC Barcelona

Memphis Depay

Memphis Depay is al een tijdje in vorm. De aanvaller van Olympique Lyon is sinds zijn overstap naar Frankrijk één van de sleutelspelers van Lyon en daarnaast is Depay ook nog één van steunpilaren van het nieuwe oranje. Buiten het veld gaat het ook goed, want onlangs bracht de aanvaller nog een rapnummer uit samen met de Rotterdamse rapper Winne voor zijn goede doel, The Memphis Foundation. Om deze prachtige stichting van Depay te ondersteunen heeft zijn kledingsponsor, Under Armour, nu een speciale voetbalschoen gelanceerd.

memphis depay under armour

Under Armour Spotlight 2.0

De special Memphis Depay edition Spotlight 2.0 voetbalschoen werd door Depay al gedragen tijdens de afscheidswedstrijd van Welsey Sneijder tegen Peru. Nu heeft Under Armour het verhaal achter deze schoen bekend gemaakt tijdens de lancering en dit is een prachtig verhaal. De schoen is namelijk gelanceerd speciaal voor Depay en zijn Memphis foundation. Afgelopen zomer reisde de oud-PSV’er af naar Ghana om daar kinderen te helpen. Deze reis werd overigens gefilmd en was te zien op FOX Sports. Maar om dit prachtige werk van Depay te ondersteunen is dus deze special Spotlight 2.0 gelanceerd.

memphis depay under armour oranje

Op de zijkant van de schoen is een geluidsgolf te zien met de tekst: “Walk In Faith Not By Sight”. Het is de slogan van Depay en verklaart onder andere waarom Depay zijn doelpunten viert met zijn vingers in zijn oren. De viering is een symbool van steun voor de kinderen die hij onlangs in Ghana heeft bezocht. En de reden waarom dit in het oranje is afgebeeld op de witte schoen, is natuurlijk omdat hij Nederlands international is. Prachtig, zowel de schoen als de gedachte!

Nederlands elftal

No Products Found

Oranje

Een vet detail is het shirt waarin Depay model staat voor zijn nieuwste voetbalschoenen. Namelijk het Nederlands Elftal shirt uit 1987. De komende interland wedstrijden zal Memphis weer aan de aftrap verschijnen op deze speciaal voor hem ontworpen voetbalschoenen. Nu hopen dat ze ook doelpunten gaan opleveren voor Oranje.

Akwaaba

Zoals eerder vermeld bracht Memphis Depay onlangs samen met de Rotterdamse rapper Winne het nummer Akwaaba uit. De opbrengst van dit nummer gaat allemaal naar The Memphis Foundation. Klik hier om het alles over nieuwe nummer te weten te komen en te beluisteren!

 Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft de gehele collectie Under Armour schoenen in haar collectie. Naar verwachting zullen ook deze speciale Depay schoenen worden aangeboden bij Voetbalshop. Klik hier en houd deze pagina in de gaten.

 


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,