Verleng de levensduur van een voetbalschoen met 3x door te stikken!

FC Barcelona

Stikken

Elke voetballer heeft er last van; het loslaten van de voetbalschoen van de zool. Het is een veel voorkomend probleem dat voor veel irritatie zorgt bij de voetballers. Door de vele kunstgrasvelden is het probleem alleen maar groter geworden en is één paar voetbalschoenen per seizoen al bijna niet meer haalbaar. Door de wrijving en het schuren van de punt over het veld, gaat de schoen stukje bij beetje losser zitten, totdat je de binnenkant van je schoen letterlijk kan zien zitten. Gelukkig is er nu een oplossing voor: Je voetbalschoen laten stikken!

De schoen wordt over de gehele schoen vast gestikt aan de zool. Dit gebeurt aan de buitenkant van de zool om de noppen heen. Hierdoor blijven de schoen en de zool strakker tegen elkaar zitten,  wat resulteert in minder slijtage. Een ideale en goedkope oplossing voor dit irritante probleem!

Schoenmakerij Wisse Bijman

Wisse Bijman is pas 25 jaar oud, maar heeft al meer dan 2-jaar zijn eigen schoenmakerij. Bijman is naast schoenmaker een echte voetballiefhebber en heeft zelf dan ook altijd gevoetbald. “Toen ik voetbalde ergerde ik me er kapot aan als me nieuwe schoenen alweer kapot gingen. Toen ik schoenmaker werd wilde ik dit probleem dan ook direct aanpakken”, aldus de 25-jarige schoenmaker. Dat is hem dan ook gelukt. Schoenmakerij Wisse Bijman is één van de weinige schoenmakers in Nederland die elke voetbalschoen kan stikken. “Een Copa Mundial is makkelijk te stikken, maar ik zag juist de uitdaging om dit voor elke voetbalschoen te realiseren”, vervolgde hij zijn verhaal. Dat is dus gelukt en als voetballer kan je nu langer genieten van je nieuwe voetbalschoenen door ze te laten stikken.

Nederlands elftal

No Products Found

Een fantastische oplossing voor dit probleem, waardoor jij langer kan genieten van je nieuwe kicksen! Check dan ook de Facebook pagina van Schoenmakerij Wisse Bijman en dan zul jij dit seizoen maar één paar voetbalschoenen nodig hebben!

Voetbalschoenen

Ben je toe aan een paar nieuwe voetbalschoenen? Ontdek de gruwelijkste en nieuwste modellen in onze webshop hier! Mochten jouw favoriete kicksen er niet tussen staan, check dan hier Voetbalshop voor de onlangs gelanceerde voetbalschoenen!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , , ,