VIDEO || De nieuwe villa van Cristiano Ronaldo in Turijn

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo maakte vorige week wereldkundig dat hij ging tekenen bij Juventus. Afgelopen week was het zover en werd hij gepresenteerd bij de “Oude Dame”. Bij een transfer hoort natuurlijk ook een nieuw stulpje en die lijkt CR7 nu te hebben gevonden! En natuurlijk is de nieuwe villa van Cristiano Ronaldo er één waar wij alleen maar van kunnen dromen…

De nieuwe villa van Cristiano Ronaldo

In Turijn kan CR7 een salaris van 30 miljoen per jaar gaan verdienen. De huurprijs van 600.000 euro per jaar van het huis waarop hij zijn oog heeft laten vallen, zal hij dan ook niet van wakker liggen. Het huis heeft een woonoppervvlakte van 1000 vierkante meter en beschikt over twee geheime ingangen om de papperazzi te ontlopen. Eerder woonde ook Real-coach Zinedine Zidane in dezelfde villa.

FC Barcelona

Interieur

Wel zal het interieur een flinke opknapbeurt krijgen. Het verouderde en typische interieur is niet de smaak van Ronaldo en naar verwachting zal dit dan ook een flinke metamorfose krijgen. Maar met zo’n maandsalaris kan dat er natuurlijk makkelijk van af!

ronaldo-villa-turijn-juventus

Nike

Nike lanceerde onlangs nieuwe voetbalschoenen, die speciaal voor CR7 zijn gelanceerd. Om precies te zijn de Mercurial Superfly CR7 Chapter 6 “Edição Especial”. Lees hier alles over de Mercurial Superfly CR7!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,