Video | Is dit de reden van de blessuregolf bij Real Madrid?

Real Madrid

Real Madrid kent geen wervelende start van het nieuwe seizoen. De resultaten zijn wisselvallig en veel speler kampen met blessures. De reden van de blessures is volgens trainer Zidane het groot aantal wedstrijden dat de Koninklijke in een relatief korte periode moet spelen. Maar na het zien van onderstaande beelden vragen wij ons toch echt af, of alleen het drukke programma de oorzaak is van de blessures.  Want heb jij ooit iemand op deze manier de legpress zien uitvoeren?

Sprongkracht

Een reden voor een voetballer om zijn benen te trainen is onder andere sprongkracht. Wij hebben de perfecte krachttrainingen voor jou op een rij gezet, waarmee je jouw sprongkracht optimaal traint. Klik hier en begin vandaag nog met het trainen van jouw sprongkracht!

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

FC Barcelona


Webshop

– What Players Wear – Delen: