Wat kan je op voetbalgebied verwachten van 2019?

FC Barcelona

2019

De feestdagen zijn achter de rug en het nieuwe jaar is begonnen. Tijd om bij te komen, te werken aan je goede voornemens en om vooruit te kijken naar weer een prachtig jaar. Want wat gaat 2019 ons bieden en dan kijken wij als voetballiefhebbers natuurlijk wat 2019 ons te bieden heeft op voetbalgebied. Wij hebben onze verwachtingen uitgesproken en wij denken dat je dit kunt verwachten!

1. Oranjegekte

De oranjegekte zal voor de mannen ook weer aantrekken met de finale plaats in de Nations League en de kwalificatiewedstrijden, maar de echte oranjegekte moet veroorzaakt worden door de vrouwen. De Oranje leeuwinnen spelen in 2019 namelijk het WK en nadat zij Europees Kampioen zijn geworden, verwachten nu ook natuurlijk een topprestatie.

oranje-leeuwinnen-2019
Nederlands elftal


No Products Found

2. Serie A

In navolging van Cristiano Ronaldo, verwachten wij nog meer grote namen die vertrekken naar een club in de Italiaanse Serie A. Het is al een tijdje onrustig in Italië en verschillende Italiaanse topclubs hebben dan ook vuurwerk beloofd op de aankomende zomerse transfermarkt. Wij zijn benieuwd welke spelers naar welke Italiaanse clubs zullen verhuizen.

3. Nederlands transferrecord

Je hoeft geen helderziend te zijn om te voorspellen dat er transferrecords behaald gaan worden door Nederlandse clubs. Er is natuurlijk enorm veel interesse in De Ligt en Frenkie De Jong en de bedragen die daarbij genoemd worden zijn niet misselijk. Maar ook PSV heeft met Lozano goud in handen en dus verwachten wij enorme bedragen voor zowel Ajax als PSV. Nu is het afwachten naar welke clubs de spelers zullen verkassen.

matthijs de Ligt-Golden boy award

4. Return of a legend

Wij hopen en verwachten dat de levende legende Arjen Robben nog één seizoen in de Nederlandse Eredivisie te aanschouwen zal zijn. Dat kan bij zowel PSV als FC Groningen zijn, maar dat Robben na dit seizoen definitief gaat stoppen zien wij nog niet gebeuren.

arjen-robben-alcohol-voetbalprestaties

5. Plaatsing voor een eindronde

We hadden het al even over de Oranjeleeuwinnen, maar 2019 wordt ook het jaar dat de Oranje leeuwen zich eindelijk weer eens weten te plaatsen voor een eindtoernooi. Na twee eindtoernooien afwezig te zijn geweest is Oranje er op het EK 2020 gewoon weer bij en gelukkig maar, want dit WK wordt afgewerkt in heel Europa!

sander-boschker-nederlands-elftal

BALR.

Wat je eind 2019 ook kunt verwachten, zijn de eerste BALR. villa’s. Het Lifestyle merk gaat villa’s bouwen die gehuurd en gekocht kunnen worden en de ontwerpen zien er gruwelijk uit. Klik hier en lees alles over de BALR. villa’s.

Merken van de profvoetballers

BALR. staat in de top 5 van de merken die zijn opgericht door profvoetballers. Benieuwd naar de andere 4? Klik hier voor de volledige top 5!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged