Foto’s | De honden van de grootste voetballers van de wereld

Honden

Profvoetballers hebben bijna allemaal een dikke auto, tatoeages en de nieuwste merkkleding. Het zijn stuk voor stuk items die de profs een stoer imago geven. Toch hebben veel profvoetballers nog iets gemeen, die dit stoere imago teniet doen en dat is hun huisdier, de hond. Veel profvoetballers hebben namelijk een hond en deze schattige viervoeters zorgen ervoor dat je toch anders naar bepaalde spelers gaat kijken. Speciaal voor jou een overzicht van de beste voetballers van de wereld met hun hond!

Yoga

Qua training hebben de spelers ook iets gemeen, namelijk yoga oefeningen. De reden dat veel profvoetballers aan yoga doen is de flexibiliteit van de spieren. Klik hier en lees alles over deze nieuwe trainingsmethode onder profvoetballers!

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar voetbalproducten die wij hebben getest, of trainingen en tips die je voetbalprestaties ten goede komen? Klik hier en vind een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

FC Barcelona


Webshop

– What Players Wear – 

Delen: