De gruwelijke aftermovie van “Derby Day” van de Willem II Ultra’s

FC Barcelona

Willem II

Twee weekenden geleden was het alweer dat de derby van het zuiden plaats vond tussen Willem II en NAC Breda. Een beladen wedstrijd die altijd zorgt voor vuurwerk. Dat geldt ook bij de supporters en één ding is zeker, die zorgen zeker voor vuurwerk. Gelukkig hebben de Willem II Ultra’s “Derby Day” gefilmd, zodat elke voetballiefhebber kan nagenieten van de passie, emotie en rivaliteit van die dag!

Willem II Ultra’s

Op Youtube is te zien hoe de Willem II Tilburg ADA Ultra’s “Derby Day” beleven. De aftermovie wordt ondersteund door een eigen remix van La Casa de Papel genaamd; “Niet de beste, maar wel de gekste en wij zijn voor niemand bang!” De boodschap is dus duidelijk en door de vette montage, in combinatie met de beelden en de muziek is het moeilijk om geen kippenvel te krijgen bij het zien van deze aftermovie!

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft een uitgebreid assortiment aan voetbalshirts en andere club kleding. Klik hier en ontdek de meest bijzondere voetbalshirts en trainingspakken bij Voetbalshop in haar collectie.  


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged