Sportsokken zijn dé modetrend van nu!

Sportsokken zijn dé modetrend van nu!

13 juni 2019 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Witte sportsokken

De witte sportsokken waren altijd een no go en dit tot ergernis van de meeste voetballiefhebbers. Want niks zit toch lekkerder dan een paar sneakers in combinatie met deze sokken! Gelukkig is daar verandering in gekomen, want vorig jaar zag je al verschillende “hippe” mensen met de voorheen o zo gehate sportieve sokken. Dit jaar gaat het zelfs een stapje veder en zijn de voorheen gehate sokken zelfs dé zomerse modetrend.

sportsokken

Voetbal

Wij voetballiefhebbers dragen de witte sportsokken altijd al. Op matchday zit het voor en na de wedstrijd nou eenmaal het lekkerst. Daarnaast zijn er zelfs voetballers die de sokken dragen tijdens een training. Het zit fijner dan de voetbalkous en wanneer je geen scheenbeschermers draagt tijdens de training is de sportsok een stuk comfortabeler.  Je kunt dan ook wel concluderen dat wij voetballers ervoor hebben gezorgd dat de sportsok een mode item is geworden!

Modetrend

De sportsokken worden gedragen onder zowel een lange als korte broek. Ze worden volledig opgetrokken, zodat de sok vaak tot de kuit rijkt. De sokken worden gecombineerd met een paar sneakers of gympen en dit zorgt voor een stoere en sportieve uitstraling. Ideaal als je het ons vraagt, want nu hoeven wij voetballers nooit meer uit te leggen waarom wij witte sokken dragen!

Voetbalslippers

Eerder kwam er ook al een modetrend overwaaien vanuit de voetbalwereld. Het was toen namelijk de beurt aan de voetbalslipper. Deze werd toen ook al vaak gecombineerd met een sportsok. Dit bewijst nog maar eens dat voetballers over een uitstekende smaak beschikken. Klik hier en lees alles over de modetrend met de voetbalslippers!

Sportsokken

Kan jij nog wel een paar sportsokken gebruiken? Bij Voetbalshop hebben ze de nieuwste en fijnste sportsokken voor ons voetballers!

Klik hier en bekijk het uitgebreide assortiment aan sportsokken!

Delen: