Your Tactical Analyst verzorgt individuele analyses voor de profs

Your Tactical Analyst

In het hedendaagse voetbal draait het steeds meer om data en analyseren. Dit zie je niet alleen bij de clubs zelfs, maar bijvoorbeeld ook bij de praatprogramma’s over voetbal, waar veelvuldig analyses worden gegeven over het vertoonde spel. Deze analyses helpen niet alleen een team om zich zo optimaal voor te bereiden en het maximale te presteren, maar kan ook individuen helpen. Dat is precies wat Your Tactical Analyst doet. Dit bedrijf verzorgt individuele analyses voor professionele voetballers, met als doel de prestaties te verbeteren.

Werkwijze

Door middel van duidelijke en heldere analyses worden de profs geholpen met het verbeteren van de prestaties. We verschaffen ze inzicht in de tactiek van het spel, met als doel de speler het spel sneller en beter te leren lezen. Your Tactical Analyst blinkt dan ook uit in het verbeteren van voetbal strategieën en tactische inzichten. De tactische keuzes van de speler zullen sterk verbeterd worden, door het analyseren van de videobeelden en het hierop toepassen van specifieke analysemethodes. Door de samenwerking met spelers en teams die zichzelf continu willen ontwikkelen en verbeteren, zullen zij individueel en in teamverband tot de beste prestaties komen.

Professionele Voetballers

Al verschillende profs uit binnen en buitenland hebben zich aangesloten bij Your Tactical Analyst. Niemand minder dan Ajax aanvoerder Joël Veltman, Swansea verdediger Mike van der Hoorn, Oranje international Stefan de Vrij en Wesley Hoedt werken al samen met het bedrijf. Dit is slechts een kleine greep uit de professionele voetballers die worden voorzien van analyses van Your Tactical Analyst.

Webshop Shop The Look 

Check de nieuwste collecties van merken als BALR., Kenzo, The North Face en nog veel meer in onze Webshop Shop The Look! Klik hier op de link, of op de afbeeldingen hieronder voor meer!

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged